Volg Fay's Vision's Highlights Op Facebook

Dominique de Haas Eigenaresse

Mijn naam is Dominique de Haas en sinds augustus 2018 ben ik de trotse eigenaresse van de Toller kennel Fay’s Vision. Onze kennel is gevestigd in de provincie Noord Brabant. Wij fokken volgens het Fairfok-beleid.

Mijn liefde voor Tollers is jaren geleden begonnen. Ik werkte bij een hondenopvang waar ik voor het eerst kennis maakte met een Tollertje. Ik was eigenlijk meteen verkocht. Na de nodige research over het ras was ik helemaal om. Meer informatie over het karakter van deze honden leest u onder het kopje: Meer over de Toller.

Na een tijdje op een wachtlijst te hebben gestaan kwam Fay in mijn leven. Helaas heb ik al heel vroeg afscheid moeten nemen van Fay. Met haar had ik nog heel veel plannen en mooie herinneringen willen maken. De plannen en herinneringen die ik aan Fay heb ga ik in haar gedachte (visie) doorzetten, vandaar de naam Fay’s Vision. Inmiddels genieten wij van onze vier Tollers Nilsa, Valentino, Evy en Rose.
Ik vind het belangrijk dat het welzijn en de gezondheid van de Nova scotia duck tolling retriever voorop staat.

Mede door mijn opleiding voor kynologisch instructeur en gedragsdeskundige ben ik in staat het welzijn van de honden positief te beïnvloeden. 

Volg Ons

Monique van Kilsdonk - Mede oprichter

Mijn naam is Monique van Kilsdonk en ik ben medeoprichter van Fay’s Vision. Als kind wilde ik al professioneel met honden werken. Dit is er helaas niet van gekomen. Dominique deelt dezelfde passie en samen zijn we nu onze droom aan het verwezenlijken.

Met zijn tweeën hebben we diverse cursussen en opleidingen gevolgd waaronder de basiscursus fokken en houden van honden, gedragstherapie en kynologisch instructeur. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld. Maar uiteraard begrijpen we elkaar ook omdat we moeder en dochter zijn.

Bij KC Oss vind je me regelmatig op het veld tijdens puppycursussen, Jonge Hondenlessen, EG en VEG. Uiteraard train ik daar ook zelf obidience met Evy. 

Alle vrije uurtjes zijn we met onze honden te vinden op ons eigen trainingsveld. Hoe dat eruit ziet kun je zien op de foto’s op deze website, facebook en Instagram.