Volg Fay's Vision's Highlights Op Facebook

Dominique de Haas Eigenaresse

Mijn naam is Dominique de Haas en sinds augustus 2018 ben ik de trotse eigenaresse van de Toller kennel Fay’s Vision. Onze kennel is gevestigd in de provincie Noord Brabant. Wij fokken volgens het Fairfok-beleid.

Mijn liefde voor Tollers is jaren geleden begonnen. Ik werkte bij een hondenopvang waar ik voor het eerst kennis maakte met een Tollertje. Ik was eigenlijk meteen verkocht. Na de nodige research over het ras was ik helemaal om. Meer informatie over het karakter van deze honden leest u onder het kopje: Meer over de Toller.

Na een tijdje op een wachtlijst te hebben gestaan kwam Fay in mijn leven. Helaas heb ik al heel vroeg afscheid moeten nemen van Fay. Met haar had ik nog heel veel plannen en mooie herinneringen willen maken. De plannen en herinneringen die ik aan Fay heb ga ik in haar gedachte (visie) doorzetten, vandaar de naam Fay’s Vision. Inmiddels is mijn man Pim ook steeds meer betrokken geraakt bij alle activiteiten van de kennel en genieten wij van onze zeven Tollers Nilsa, Valentino, Evy, Rose, Miro, Faylinn en Loulou.
Ik vind het belangrijk dat het welzijn en de gezondheid van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever voorop staat.

Mede door mijn opleiding voor kynologisch instructeur en gedragsdeskundige ben ik in staat het welzijn van de honden positief te beïnvloeden

Monique van Kilsdonk - Steun en toeverlaat

Mijn naam is Monique van Kilsdonk en ik ben zoveel mogelijk betrokken bij alle activiteiten van Fay’s Vision. Als kind wilde ik al graag met honden werken. Dit is er helaas niet van gekomen. Dominique deelt dezelfde passie en samen zijn we nu haar droom aan het verwezenlijken.

Met zijn tweeën hebben we diverse cursussen en opleidingen gevolgd waaronder de basiscursus fokken en houden van honden, gedragstherapie en kynologisch instructeur. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld. Maar uiteraard begrijpen we elkaar ook omdat we moeder en dochter zijn. 

Alle vrije uurtjes zijn we met onze honden te vinden op ons eigen trainingsveld. Hoe dat eruit ziet kun je zien op de foto’s op deze website, facebook en Instagram.

Volg Ons

Kelly van der Ven - Vaste linker en rechterhand

Mijn naam is Kelly van der Ven.

Nu inmiddels bijna 3 jaar geleden kwamen mijn man en ik voor het eerst op kennismakingsgesprek bij de dames van Fay’s Vision.  Het klikte meteen, het enthousiasme en de passie waarmee Monique en Dominique over het ras en hun honden spraken werkte zo aanstekelijk dat ik er alles over wilde weten. Hoe werkt het hele fok proces, wat komt erbij kijken, hoe steekt het hondengedrag precies in elkaar enz. enz. Alles wilde ik leren.  Altijd kon ik mijn vragen kwijt bij de dames waarvoor zij alle tijd vrij maakte om ze vol passie te beantwoorden en mij het e.e.a. te laten zien.

Dit alles groeide uit tot wat het nu is, ik mag mijzelf met trots lid van de “ Fay’s Vision Familie” noemen!

Inmiddels zijn wij de hele trotse en gelukkige eigenaren van onze Raff (Fay’s Vision Pheasant Finder), een zoon van Evy en Valentino. Een hele zachtaardig, steady en knappe reu die altijd in is voor “ werken” met het vrouwtje. Klein werkje of groot, dat maakt hem niet uit. Als het maar samen is!

En als je al zoveel hebt mogen leren over het ras, wil je natuurlijk ook gaan bijdragen aan het ras. Een reu zoals Raff is daar natuurlijk uitermate geschikt voor, dus is Raff nu ook uitgegroeid tot dek-reu voor Fay’s Vision!

Ik doe voornamelijk de communicatie via de mail, dus wie weet tot mails!

Groetjes Kelly en een pootje van Raff