Over Fay

Alliance De La Vie Pheasant Prowler is haar officiële naam. Fay is geboren op 9 november 2013 in Nederland bij kennel Alliance de la vie.

Fay was onze eerste toller en is de reden waarom wij zo verliefd zijn geworden op dit ras. Ze was mijn (Dominique) soulmate, mijn maatje, mijn eerste hond en ook vanaf de eerste dag  mijn allerbeste vriendinnetje. 

Helaas staat Fay sinds 6 juli 2016 als mooi sterretje boven aan de hemel en kijkt ze vanuit daar mee naar al onze avonturen. Ik heb Fay helaas al heel vroeg moeten verliezen en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds pijnlijk. Op de dag dat Fay overleed heeft ze nog met volle teugen kunnen genieten van hetgeen ze zo graag deed … namelijk zwemmen. Helaas werd haar grootste passie haar fataal.  Fay liep een blauwalg vergiftiging op.

Wij zullen Fay nooit vergeten en eren haar daarom op deze pagina als ons bijzonder sterretje van  Fay’s Vision.

“Uit het oog maar nooit uit ons hart”. 

Over Koda

Fay’s Vision Follows The Sun Venus is haar officiële naam. Koda is geboren op 16 juli 2020 in onze kennel. Koda is een meisje uit ons allereerste nestje. 

Koda was een dame uit een nestje van 3 meiden en was altijd al een grappenmaker. Ze was een harde werker en altijd in voor Agility. Ze hield van lange wandelingen en zwemmen. De band met haar baasje Kaylee was bijzonder sterk en het gemis is dan ook heel groot. Dit is  zowel bij Kaylee maar zeker ook bij de hele Fay’s Vision familie. 

Koda is helaas veel te vroeg over de regenboogbrug gegaan. Een acute hepatitis infectie is haar helaas fataal geworden. 

“We love you to Venus and back “