Onze teefjes

Volg Fay's Vision's Highlights Op Facebook

Redmound’s Pick A Dutch Nilsa is haar officiële naam.
Nilsa is een vrolijke, lieve Toller. Ze is geboren op 11-10-2016 in de Kennel Redmound’s van Annette Stentsoe in Denemarken. Ze houdt van knuffelen maar ook van werken. Hondenshows, gehoorzaamheid of lekker wandelen in de bossen vindt ze geweldig. 

Nilsa is een echte Toller, en zal dan ook bij nieuwe situaties altijd eerst de kat uit de boom kijken, maar als ze alles goed heeft geobserveerd dan is ze een super vrije hond.

Nilsa haar onderzoeksresultaten:

Over Evy

Firespark’s Mystic Moonlight is haar officiele naam. Evy is geboren in Slovenië bij kennel Firespark’s van Lina Kalsek op 29 mei 2018.

Evy is een vrolijke, lieve en heel stabiele toller die in huis graag bij je is of rustig haar plekje zoekt. Eenmaal buiten is ze een heel actieve toller en houdt ze van apporteren, zwemmen, agility, jacht maar ook lekker wandelen. Evy heeft nog echt ‘’tolling’’ gedrag (speels lokken).

Evy haar onderzoeksresultaten:

Over Faylinn

Fay’s Vision Following The Sun Mars is haar officiële naam.

Faylinn is geboren op 16-07-2020 in onze eigen kennel. Faylinn is een lekkere vrije toller die zich heeft ontwikkeld tot een mooie volwassen dame. Het speuren zit in haar genen, ze is  gek op mantrailing. Ze is aanhankelijk maar staat eigenlijk altijd aan en ze doet er alles voor om samen te kunnen werken. Ze is gek op water. We moeten haar soms wat meer begrenzen omdat ze explosief is en alles wil geven. Faylinn neemt af en toe deel aan hondenshows. Ze is een intelligente teef die het heel leuk vindt om denkspelletjes te doen en zo blijven we haar uitdagen

Faylinn haar onderzoeksresultaten:

Over Rose

Praetorium Latobicorum’s Julie is haar officiële naam.

Rose is geboren op 12-08-2019 in Slovenië bij Praetorium Latobicorum. Rose een actieve jonge dame. Het apporteren zit in haar genen, ze is gek op een dummy. Rose is een vrolijke, lieve, stabiele toller. Ze is aanhankelijk en rustig.  Ze is gek op water en nieuwsgierig genoeg om de wereld te ontdekken. We zien dat Rose enorm fanatiek is en gek op werken. Rose neemt af en toe deel aan hondenshows. Ze is een intelligente teef die ook echt zelf werkjes moet doen zodat ze uitgedaagd blijft.

Rose haar onderzoeksresultaten:

Over Loulou

Fay’s Vision Pure White is haar officiële naam.

Loulou is geboren op 01-04-2022 in Nederland in onze eigen kennel. Loulou is een speelse en intelligente jonge dame. Ze wil graag voor ons werken en gaat ons waarschijnlijk nog verrassen tijdens andere activiteiten. Loulou krijgt nu eerst de ruimte om zich te ontwikkelen tot een zelfstandige volwassen toller. Omdat Loulou nog te jong is mogen we haar nog niet te veel belasten. Ze is gek op water en nieuwsgierig genoeg om de wereld te ontdekken.  Loulou gaat af en toe deelnemen aan hondenshows. We zijn erg benieuwd naar haar resultaten.

Loulou haar onderzoeksresultaten: