Helaas zitten onze wachtlijsten vol ! Hierdoor plannen wij voorlopig geen kennismakingsgesprekken in.

Over Valentino

Whispering Valentine’s Di Casa Toller is  zijn officiële naam. Valentino is geboren op 16-02-2017 bij Di Casa Toller Kennel in Italië.

Valentino is een hele lieve hond die gek is op knuffelen, hij is een echte Italiaanse casanova. Als we gaan wandelen is Valentino een hele actieve toller die zijn rug niet keert naar een apporteerwerkje of een frisbeetraining. Valentino is ook een echte zwemmer en vindt het helemaal niet erg om vies te worden. Valentino heeft meerdere gehoorzaamheidstrainingen gedaan. Hij is heel fanatiek als hij werkt, zijn werkdrift is dan ook heel erg hoog.
Valentino is een echte allemans vriend en vindt iedereen leuk. Hij is heel open naar mensen en naar andere honden.

Valentino wordt ingezet als dekreu/stud dog. En heeft inmiddels 1 nestje gehad met Evy. Kijk onder kopje onze pups bij Hunting.

Nieuwe bloedlijnen Tollers

Valentino zijn onderzoeksresultaten:

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Over Miro

Firespark’s Red Rocker is zijn officiële naam. Miro is geboren op 16-04-2020 bij Firespark’s Kennel in Slovenië.

Miro is een lieve jonge hond die gek is op knuffelen. Hij is een half broertje van Evy. Als we gaan wandelen is Miro een hele actieve toller die zijn rug niet keert naar een apporteerwerkje. Sinds kort zijn we gestart met pre agility. Miro is nog een jonge hond en mag nog niet te zwaar belast worden dus trainen we met maten. Miro is dol op zwemmen en vindt het helemaal niet erg om vies te worden. Hij is heel fanatiek als hij werkt, zijn werkdrift is dan ook heel erg hoog.
Miro is een echte allemans vriend en vindt iedereen leuk. Hij is heel open naar mensen en andere honden.

Miro wordt vanaf mei 2022 ingezet als dekreu/stud dog.

Miro zijn onderzoeksresultaten: