Over Valentino

Whispering Valentine’s Di Casa Toller is  zijn officiële naam. Valentino is geboren op 16-02-2017 bij Di Casa Toller Kennel in Italië.

Valentino is een hele lieve hond die gek is op knuffelen, hij is een echte Italiaanse casanova. Als we gaan wandelen is Valentino een hele actieve toller die zijn rug niet keert naar een apporteerwerkje of een frisbeetraining. Valentino is ook een echte zwemmer en vindt het helemaal niet erg om vies te worden. Valentino heeft meerdere gehoorzaamheidstrainingen gedaan. Hij is heel fanatiek als hij werkt, zijn werkdrift is dan ook heel erg hoog.
Valentino is een echte allemans vriend en vindt iedereen leuk. Hij is heel open naar mensen en naar andere honden.

Valentino wordt ingezet als dekreu/stud dog. En heeft inmiddels 1 nestje gehad met Evy. Kijk onder kopje onze pups bij Hunting.

Nieuwe bloedlijnen Tollers

Valentino zijn onderzoeksresultaten:

Volg Fay's Vision's Highlights Op Facebook

Over Miro

Firespark’s Red Rocker is zijn officiële naam. Miro is geboren op 16-04-2020 bij Firespark’s Kennel in Slovenië.

Miro is een lieve hond die gek is op knuffelen. Hij is een half broertje van Evy. Als we gaan wandelen is Miro een hele actieve toller die zijn rug niet keert naar een apporteerwerkje.  Miro is een sociale toller die wordt ingezet als knuffelhond in het bejaardentehuis hij heeft al heel wat glimlachen op mensen hun gezicht getoverd. Hij is heel fanatiek als hij werkt, zijn werkdrift is dan ook heel erg hoog.
Miro is een echte allemans vriend en vindt iedereen leuk. Hij is heel open naar mensen maar naar andere honden en dan vooral de reuen is hij wat meer een haantje.

Miro wordt op korte termijn nog niet ingezet als dekreu/stud dog.

Miro zijn onderzoeksresultaten:

Over Tinus

Fay’s Vision Duck Decoy is zijn officiele naam. Tinus geboren op 15-01-2021 en is een zoon van Evy en Valentino.

Tinus is net als zijn vader een echte cassanova. Hij steelt graag je hart met zijn lieve blikken en grappige trucjes. Hij houd ervan om samen met zijn gezinnetje te wandelen en op reis te gaan. Maar ook voor werken draait hij zijn pootje niet om, zo heeft hij al samen met zijn baasjes jachtraining, EG en verdere gehoorzaamheids trainingen gevolgd. Tinus is heel leergierig en is altijd in voor een spel met de kids. 

Eenmaal binnen houd hij er heel erg van om samen op de bank te knuffelen en vertroeteld te worden. Al met al een hele fijne typische toller

Tinus wordt op korte termijn nog niet ingezet als dekreu/stud dog. 

Tinus zijn onderzoeksresultaten:

Over Raff

Fays Vision Pheasant Finder is zijn officiële naam. Raff is geboren op 15-01-2021 en is de zoon van Evy en Valentino.

Raff is een hele lieve jonge hond met een zacht karakter. Hij is gek op samen spelen en werken. Tijdens zijn jonge leventje heeft hij al aardig wat ontdekt. Zo heeft hij jachttraining gedaan, heeft hij zijn EG training afgerond en doet hij samen met zijn vrouwtje aan een dog dance cursus, hoopers en mantrailing. Niets is Raff te veel en alles vind hij leuk.

Ook kan hij enorm genieten van lange wandelingen en als je hem echt gelukkig wilt maken, dan doe je tijdens zo’n wandeling een apportje in het water!

Raff is een allemans vriend en vindt iedereen leuk, jong en oud, mens en hond. Als hij werkt is hij heerlijk enthausiast maar is hij thuis, dan kruipt hij het liefst tegen je aan. Een echte kroelkont dus.

Raff wordt ingezet als dekreu/stud dog.

Raff zijn onderzoeksresultaten